Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ، مهندس محمود حمیدی مدیرعامل شرکت مروارید ساز خزر با بیان اینکه برای احداث وفعالیت این واحد تولیدی تا کنون حدود ۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است و این طرح برای ۲۰ نفر فرصت شغلی را فرآهم نموده اظهار داشت: انتقال دانش فنی مونتاژ و تولید در کنار خدمات پس از فروش توسط این شرکت با هدف کاهش مصرف سوخت در سطح کشور در چارچوب اهداف زیست محیطی از مهمترین دلایل تولید موتورهای برقی در منطقه آزاد انزلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی امکان بهره گیری از مزایا و معافیت های منطقه آزاد انزلی، قابلیت دسترسی سریع به بازارهای مصرف داخلی و خارجی از طریق این منطقه و حمایت های سازمان منطقه آزاد انزلی را از مهمترین دلایل انتخاب این منطقه به عنوان مرکز تولید طرح سرمایه گذاری خود اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه طبق آمار رسمی حدود ۲۰ درصد از آلودگی هوای تهران ناشی از تردد موتورسیکلت ها در این شهر است و قیمت تمام شده بالا در کنار نبود خدمات پس از فروش دو چالش مهم در حضور موتورهای برقی در بازار کشور ارزیابی شده، شرکت ما در صدد رفع این دو چالش با بهره مندی از مزایای منطقه آزاد انزلی برآمده است.

مدیرعامل شرکت مروارید ساز خزر که این واحد تولیدی در دهه فجر امسال افتتاح شده است، اضافه کرد: قیمت موتورهای برقی در بازار کشور از ۷ تا ۹ میلیون تومان در نوسان بوده و این در حالی است که قیمت موتورهای برقی تولیدی این شرکت ۲ میلیون تا حدود ۵ میلیون تومان خواهد بود و ایجاد سیستم خدمات پس از فروش وگارانتی از مهمترین برنامه های این شرکت برای ارائه خدمات مناسب و رفع دغدغه های مصرف کنندگان می باشد.

وی با بیان اینکه این شرکت قطعات الکترونیکی را تا دو سال گارانتی می کند در خصوص مشخصات موتورسیکلت تولیدی کارخانه خود چنین توضیح داد: بخشی از قطعات این موتورسیکلت ها تولید کشور چین می باشد که از تکنولوژی اروپایی بهره گرفته و از ۶۰۰ تا ۲۰۰۰ وات قدرت دارد و با یک بار شارژ از طریق برق ۲۲۰ ولت قادر است با حداکثر سرعت ۵۰ کیلومتر مابین ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر را طی نماید.

حمیدی تنوع محصولات تولیدی در شرکت متبوع خود را ۴ نوع اعلام کرد و از توانایی تولید تا ۱۰ مدل، بسته به نیاز بازار مصرف، در این کارخانه گفت.

مدیرعامل شرکت مروارید ساز خزر منطقه آزاد انزلی رویکرد شرکت خود را بالا بردن ضریب بومی سازی تولید این موتورهادر کارخانه خود بیان کرد و افزود: اهداف ما همکاری با سایر واحدهای قطعه سازی در سطح کشور است و در خصوص خدمات پس از فروش در آینده نزدیک با فراخوان واحدهای تعمیرگاهی از سراسر کشور در مدتی معلوم آموزش های لازم جهت تعمیر این موتورها ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به فرصتی که بهره گیری از این موتور سیکلت ها در کاهش آلودگی کلان شهرها به ویژه تهران خواهد داشت افزود: عدم استفاده از سوخت های فسیلی موجب کاهش آلایندگی هوا می شود و در عین حال با توجه به عدم وجود دنده و کلاچ در آن، تمامی افرادی که می توانند از دوچرخه استفاده نمایند، قابلیت کنترل آن را دارا می باشند.

مدیرعامل این شرکت تولیدی در رابطه با بازار مصرف محصول خود گفت: اغذیه فروشی ها، شرکت های پیک موتوری و سایر شرکت ها مصرف کنندگان اصلی این موتورهای برقی هستند که امیدواریم با تکیه بر مزایا و معافیت های منطقه آزاد انزلی با قیمت تمام شده پایین تر، کیفیت بالاتر و خدمات پس از فروش علاوه بر کاهش آلودگی هوا در کلان شهرها زمینه اشتغال بیشتری را فرآهم آوریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین